Confidentialitate

Hotadecorativa.eu pune un accent deosebit pe confidentialitatea vizitelor primite si a elaborat o politica cuprinzatoare pentru a asigura o vizita in conditii de securitate si anonimitate deplina a utilizatorilor site-ului.

Va rugam sa cititi randurile de mai jos foarte atent, deoarece politica noastra de confidentialitate se va considera acceptata in momentul in care veti vizita alte sectiuni sau pagini ale site-ului.

Hotadecorativa.eu foloseste fisiere speciale destinate colectarii informatiilor comerciale denumite cookies. Acestea ne vor oferi informatii despre tara din care s-a facut vizita, tipul browserului utilizat, device-ul folosit, timpul total petrecut pe site si cel petrecut pe anumite pagini, comportamentul vizitatorilor pe site, sectiunile de interes, bounce rate, etc.

Cookies-urile nu sunt destinate si nu pot colecta nicio alta informatie personala din calculatoarele ce le vor servi drept gazda, iar informatiile vor fi stocate in servere speciale situate in Statele Unite ale Americii.

Aceste informatii vor fi analizate cu atentie si ne vor folosi la imbogatirea serviciilor si a informatiilor difuzate pe site, precum si la imbunatatirea vitezei de raspuns a site-ului.

Instalarea acestor fisiere se poate refuza fie prin modificarea unor setari ale browserului folosit, fie prin refuz direct atunci cand intrati pe site-ul nostru, dar in acest caz exista riscul sa nu mai puteti folosi site-ul la intreaga capacitate.