General

Hota decorativa incorporabila Bosch DWW06W460 solutia inteligenta pentru bucataria ta

hota-decorativa-Bosch-DWW06W460

Hotele decorative sunt recunoscute drept produse premium, ce au calitati tehnice de exceptie, iar designul deosebit le face o prezenta placuta in orice bucatarie moderna.

Hota decorativa incorporabila Bosch DWW06W460

Unul dintre cei mai buni producatori de hote decorative sunt germanii de la Bosch, ce au adus de curand in Romania hota decorativa incorporabila Bosch DWW06W460 cu o putere de absortie de 390 mc / h.

Aceasta este o hota decorativa eleganta, din tabla neagra ce poate fi montate pe orice tip de pereti: BCA, caramida, beton sau rigips.

Distanta fata de plita variaza de la caz la caz:

 • in cazul plitelor electrice aceasta este situata in jurul valorii de 50 de centimetri;
 • fata de un aragaz clasic (pe gaz) distanta de montaj va fi de 65 de centimetri.

Hota decorativa Bosch DWW06W460 solutia ideala pentru o functionare in 2 pasi :

 1. in regim de recirculare a aerului (in acest caz este nevoia sa achizitionam un filtru de carbune activ, separat). In cazul in care vom folosi hota decorativa Bosch DWW06W460 in regim de recirculare al aerului, va trebui sa ne asteptam la o scadere a capacitatii de absorbtie a aerului cu pana la 30%.
 2. cu evacuare directa.

Desi hota este echipata cu un singur motor de numai 155 de wati, capacitatea de aspiratie este foarte mare datorita motorului prevazut cu o turbina de aer cu doua zone, ce asigura o aspirare superioara a aerului.

Din pacate, hota este destul de mare consumatoare de curent, fiind incadrata in clasa energetica DSistem de iluminare al hotei decorativa este prevazuta din doua becuri de tip halogen de cate 30 de wati, lumina emisa de hota nu este foarte puternica, iar clasa de eficienta la iluminare este destul de scazuta, hota decorativa Bosch DWW06W460 fiind incadrata in clasa de eficienta la iluminare G.

Nivelul de zgomot este in limitele normale si variaza intre 53 si 67 dB, valori ce ne permit folosirea aparatului in orice moment al zilei. Este considerata o hota silentioasa, avand in vedere capacitatea sa de absorbtie.

Hota decorativa Bosch DWW06W460 este prevazuta cu trei trepte de viteze.

Panoul de comanda este usor de utilizat, deoarece este amplasat frontal, iar tastele basculante de tip Izostat sunt mari si usor de manevrat.

Aceste taste sunt utilizate pentru:

 • reglarea treptelor de viteza;
 • activarea sistemului de iluminare;
 • pornirea sau oprirea hotei.

Filtrul pentru grasime din aluminiu este demontabil, pentru a usura intretinerea acestuia, iar acesta se poate spala atat manual, cat si in masina pentru spalat vase.

Hota decorativa incorporabila Bosch DWW06W460 are dimensiunile de 799 x 600 x 500 mm, iar diametrul tubului de evacuare al aerului este de 150 mm (ce poate fi redus pana la 120 mm cu ajutorul unei reductii).

Este recomandat sa folosim un tub de aluminiu, neted, pentru evacuarea aerului si sa evitam ca acesta sa aiba coturi, pentru a usura astfel evacuarea aerului.

Punctele forte ale hotei decorative Bosch DWW06W460:

 • Capacitate de absortie mare;
 • Realizata din inox de cea mai buna calitate;
 • Turbina de aer cu doua zone de aspirare.

Puncte slabe ale hotei decorative Bosch DWW06W460:

 • Consum mare de energie electrica;
 • Clasa redusa de eficienta la iluminare.