Termeni si conditii

Hotadecorativa.eu pune in centrul preocuparilor securitatea vizitatorilor site-ului si a elaborat o politica de termeni si conditii ce guverneaza activitatea se zi cu zi.

Aceasta este descrisa mai jos si va rugam sa o cititi cu atentie, deoarece se interpreteaza ca ati acceptat total aceasta politica in conditiile in care veti vizita alte pagini ale site-ului nostru.

Toate informatiile afisate se pot folosi liber in conditiile in care sunt utilizate in scop propriu. Orice utilizare in scop comercial este intezisa, fie ca aceasta se face prin copierea, reformularea sau trunchiarea informatiilor noastre sau daca aceste informatii se folosesc in mediul electronic sau cel clasic, pe hartie.

Daca se doreste totusi folosirea acestor informatii in alte scopuri va trebui sa ne adresati o cerere si sa asteptati acordul nostru scris.

Informatiile de pe site sunt de uz general si nu au fost adaptate pentru a fi utilizate in cazuri particulare, asadar va sfatuim sa va adresati unor specialisti in domeniu inainte de a folosi aceste informatii pentru anumite cazuri specifice.

Administratorul site-ului si membrii echipei redactionale nu garanteaza asupra corectitudinii si a veridicitatii informatiilor pe care le contine site-ul si nu pot fi trasi niciodata si in nicio situatie la raspundere in conditiile aparitiei unor eventuale daune aparute ca urmare a folosirii informatiilor de pe site.